「樂活草地 ‧ 秋日音樂遊藝會」當日將會有很多不同的藝術表演,如Beatboxing、Acapella、唱作樂隊、青年歌手、多元舞蹈、花式跳繩等。另外,場內還安排4個表演高手隱藏在附近,隨時為大家送上驚喜同歡樂!

樂活草地1 樂活草地2 樂活草地3 樂活草地4

一家大細去到,小朋友都有好多遊戲玩,有樂活草地的「兒童氣場」與今年新加入的「外郊滑旋」,一連串刺激好玩的充氣競技遊戲,保證不會覺得悶。

樂活草地5

你更可睡在綿綿嘅草地上,享受野餐樂趣。大會除了派發免費野餐蓆,仲有免費嘅小食、飲品、紀念品。如仍不夠,場內兩架美食車,可以買到特色小食。

樂活草地6

另外,樂活草地今年有新奇好玩的「時空冰格」,提供360度子彈時間動態攝影服務,讓你帶走在草地上的美麗回憶,為愉快的星期日劃上完滿嘅句號。

活動當日中午12時至下午5時,有免費穿梭巴士喺粉嶺地鐵站C出口來回會場。

樂活草地 ‧ 秋日音樂遊藝會
日期:11月12日 (星期日)
時間:1pm-5pm
地點:上水馬會道17號鳳溪第一中學草地
費用:免費入場

想知更多育兒資訊 請留意Easy Pama

【周日好去處】樂活草地 ‧ 秋日音樂遊藝會
想隨時獲得更多親子資訊,就快啲like我哋Facebook啦!⁠⁠⁠⁠

Post navigation